Untitled Document

V znanju je moč

Untitled Document

TRENERJI VPISANI NA LISTO PROSTIH TRENERJEV

Miha BOHINC Curriculum vitae
preberiNi podatka
  Kontakt

Gregor POKLEKA Curriculum vitae
preberi

ŠPORTNA BIOGRAFIJA:

Gregor Pokleka, rojen 14.7.1970 v Ljubljani. Po poklicu sem ekonomski tehnik, moja športna izobrazba pa je trener 1. razreda košarke, pridobljena na Fakulteti za šport v Ljubljani.. Kot desetletni fant sem se začel ukvarjati z košarko v domačem klubu KK Cerknica (mlajše kategorije in 2.SKL člani) igral sem tudi za ekipo Postojne (kadeti) Slovan (kadeti in mladinci).

Poleg košarke sem tudi tekmoval v kegljanju. Kot državni reprezentant Slovenije sem osvojil zlato medaljo na svetovnem prvenstvu v Budimpešti 93. Svojo športno nadarjenost sem preusmeril v poklic trenerja košarke in še danes poskušam slediti svojim zastavljenim ciljem.

Kot košarkarski trener sem deloval v KK Fragmat Cerknica, KK Logatec(člani) in KK Kraški Zidar(člani) kjer sem bil pomočnik trenerju Zoranu Martiču.Kot prvi trener v 1 ligi KK Koper. Nato pa še v  KD Postojni.

V KK Fragmat Cerknica sem najprej vodil mlajše kategorije (pionirje, kadete, mladince), kjer sem leta 2000 osvojil 2. mesto na Pionirskem Festivalu.

Leta 2002 pa sem osvojil naslov državnih prvakov Pionirskega festivala.

Od takrat naprej pa delam izključno kot članski trener v KK Fragmatu v 1. B SKL , KK Koper 1 A in KK Misel Postojnska jama s katero sem v sezoni 2007/08 osvojil 1. mesto in jih pripeljal v najvišji rang tekmovanja 1A.

Poleg tega pa sem vrsto let sodeloval kot strokovni sodelavec KZS-a pri selekcioniranju igralcev mlajših kategorij v državno reprezentanco.

Od leta 2011-2014 sem bil športni direktor KK Cerknica.

Sem bil tudi član strokovnega sveta pri Košarkarski zvezi Slovenije.

 2005 pa sem bil strokovnem štabu reprezentance do 21. let, pod vodstvom Ante Perica, ki je najprej nastopala na največjem turnirju na svetu GLOBAL GAMES v DALLASU ZDA in nato še na svetovnem prvenstvu U-21 v ARGENTINI.(kot edina reprezentanca na področju bivše Jugoslavije).                                                                                    

 

  Kontakt

Mitja KOCMUR Curriculum vitae
preberiNi podatka
  Kontakt

Martin Esih Curriculum vitae
preberi

 - Sem trener mlajših selekcij do vključno U15

 - Sem pristaš zmernega pedagoškega pristopa brez odvečnega dretja in demoraliziranja igralcev, učenje temelji na igri in zabavi, zlasti pri (naj)mlajših

 - Fizioterapevt v šolanju in dobro podkovan z znanjem o ustrezni kondicijski pripravi in preventivi igralcev

  Kontakt