V Kopru tudi Arik Shivek, v Postojni pa Andrej Vremec in Lino Frattin

Delavnice, predavanja, razprava, čas je, da se zbudimo.

Za seminar v Kopru, smo v sodelovanju s FIBA Europe, dodali še zadnji kamenček v mozaiku. Poleg odličnega Radonjića, Pianigianija, Dettmanna in Showalterja (izberi temo), nam bo predaval Arik Shivek, bivši trener izraelske reprezentance..

Na seminarju za U9 in U11 bo poleg odličnih domačih predavateljev, gostoval tudi odličen zamejski predavatelj Andrej Vremec, ki je specialist za to kategorijo. S svojimi idejami in neprecenljivim znanjem nam bo zagoto podal kakšno zanimivo idejo. Tri predavanja za U13 in U15 bo odpredaval izkušeni italijanski trener Lino Frattin, ki nam bo predstavil svoj pogled na različne tematike v tej kategoriji.

product image

Zaključila so se vsa tekmovanja in čas je, da izberemo kolegice in kolege, ki si za svoje delo v tej sezoni zaslužijo priznanje. Letos prvič ne podeljujemo samo štiri priznanja. Poskrbeli smo, da bo nagrajen trener iz vsakega tekmovanja. Tako bomo letos izbrali Trenerje sezone in Trenerje tekmovanj. Vsak si zasluži priložnost!

Do licence z izobrazbo

Znanje je orožje, z njim se prebijamo preko ovir,, ki nas čakajo pri našem delu. Je temelj, na katerem gradimo z izkušnjami, ki jih nato pridobivamo na igriščih. Naj kombinacija obojega prevaga na vašo stran. Postanite "Trener košarke".

Morda klub išče prav vas?

Klik v svojem profilu, kratek življenjepis in že ste na listi prostih trenerjev. Zakaj klubi ne bi izbrali ravno vas? Postavite se na trg dela, bodite boljši od drugih, bodite vidni, predstavite svoje prednosti in ambicije. Prvi vtis je pomemben. Potrudite se!

Novi videoposnetki

 
Uredi svoj profil→
 
"MOJ TRENER" čaka prav nate→
 
Finančna določila 2015→
 

Bodite v kontaktu z nami!

facebook link
youtube

To sporočilo vam je bilo poslano, ker ste vpisano v bazo ZKTS

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana