VI ODLOČATE

4. december 2015

Prav vi ste najbolj kompetentni

Pred vami je spletno glasovanje za člansko tekmo All-Stars 2015, ki bo na sporedu v nedeljo, 27. decembra, v dvorani Antona Martina Slomška na Vrhniki.

Ob 20.00 se bodo na glavni tekmi večera pomerili igralci Lige Telemach, katerih kapetana ter glavna trenerja bodo določili ljubitelji košarke. Med vsemi košarkarji lahko glasujete za dva branilca, enega krilnega igralca ter dva centra, od katerih jih bo deset z največ glasovi neposredno udeleženih na tekmo, ostalih 14 pa bosta določila oba izbrana trenerja.

Moštvi, ki se bosta pomerili drugo proti drugemu, bosta nato izbirala igralca, ki bosta v spletnem glasovanju prejela največ glasov. Na novinarski konferenci, ki bo v ponedeljek, 21. decembra, bosta namreč iz razpoložljivega nabora posameznikov volila vsak po enega igralca izmenično in tako sestavila svoje sanjsko moštvo. Glasujete lahko enkrat na dan.

Toda pozor, na tekmi All-Stars lahko zaigra največ pet igralcev istega kluba, vsak klub pa mora imeti vsaj enega predstavnika. Na članski tekmi bosta tokrat prvič v zgodovini nastopila tudi dva igralca iz KK Vrhnika, ki nastopa v 4. SKL!

Deset igralcev z največ glasovi bo objavljenih na spletni strani www.kzs.si, prav tako pa nagrajenci, ki bodo dobili spodaj zapisane mične nagrade.

Glasovanje bo trajalo od 1. do 14. decembra, do 13.00, v boju za nagrade pa lahko sodelujete le, če na koncu zapišete tudi vaš veljavni elektronski naslov.

 

 

Psiholog odgovarja

Kako motivirati mlade igralce po več zaporednih visokih porazih?

Vprašanje, ki se postavlja marsikomu od nas. Naši psihologi, pa so pripravili odgovor na to zelo zahtevno vprašanje.

 

"Pri svojih igralcih ves čas gradite njihovo NOTRANJO MOTIVACIJO: ta je bolj trajna, čvrsta, manj odvisna od zunanjih vplivov in bolj stabilna ob porazih. Zadovoljstvo nam prinaša, ker gre tu za lasten napredek, za izboljševanje tehničnih elementov ali taktičnih potez, užitek v gibanju, užitek v sami igri … motivira nas torej aktivnost sama."


 

 

Luka se javlja



5. del 
Stil iz devetdesetih recept za uspeh
?

Vse je bilo podrejeno stilu devetdesetih! Gledalci so dobili trakove, kape, umetne brke… Med polčasom je več glasbenih, pa tudi malo manj glasbenih skupin oziroma izvajalcev, dobilo priložnost popeljati publiko dvajset let v preteklost. Dogajanje na igrišču je bilo veliko manj zanimivo. Tokrat zaradi prepričljive predstave domačih igralcev. Že po koncu prve četrtine (33:11) se je vsa pozornost gledalcev bolj ali manj osredotočila na šov devetdesetih.


 
 
 

Če potrebujete karkoli v zvezi s trenerstvom nam pišite!

facebook link
youtube

To sporočilo vam je bilo poslano, ker ste vpisani v bazo ZKTS

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana